Wil je ook snel je boot verkopen?

Gepost op

Snel je boot verkopen

Het doet pijn in je hart maar het is tijd om je boot te verkopen. Tien jaar geleden kocht je dit bootje en er zijn veel weekenden doorgebracht op deze boot. Je hebt er alleen in gevaren, gewoon om te genieten van de zon en je even te ontspannen. Ook heb je er vele tochtjes mee gemaakt met je vrouw en kinderen. Hele tochten heb je gemaakt om de omgeving te bekijken en bij verschillende terrasjes aan te meren. Het waren geweldige weekenden en je denkt er met veel plezier aan terug. Nu je minder tijd hebt om je boot te onderhouden, is het beter om deze te verkopen. Nu ben je op zoek naar een manier waarop je dit bootje snel en makkelijk kan doorverkopen.

Hoe kan je een boot verkopen?

Misschien heb je al van alles geprobeerd en heeft het nog geen effect gehad. Heb je al een bordje in de tuin gezet en heeft hier niemand op gereageerd? Of heb je al een advertentie geplaatst in de krant en heeft niemand contact met je opgenomen? Het kan natuurlijk ook gebeuren dat er wel interesse was in je boot maar dat de prijs van de potentiele koper veel te laag was. Dat zijn vervelende dingen die je graag wil voorkomen. Een boot is waardevol en daar mag je best een goede prijs voor vragen.

Doorverkopen van je boot

Is er iemand in je omgeving die wel interesse heeft in de boot? Dat is heel mooi, dan kan het misschien toch sneller gaan dan je had gedacht. Maak duidelijke afspraken met iedereen die een kijkje neemt bij je boot. De prijs die je vraagt wil je er natuurlijk wel voor ontvangen. Kan de kijker hier niet aan voldoen dan is het beter om geen afspraak te maken en het contact te verbreken.

Niet zelf verkopen

Er zijn natuurlijk ook alternatieven voor het geval je geen goede verkoper bent. Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan om je boot kwijt te raken? Wil je dat anderen aan de slag gaan om je boot te dit voor je doen? Dan is het ook mogelijk om je boot aan te melden op een geschikte website. Deze website helpt eigenaren van boten om een boot te verkopen. Deze websites zijn handig om te gebruiken omdat booteigenaren en mensen die op zoek zijn naar een boot met elkaar in contact komen. Op deze manier ben jij je boot binnen een paar dagen kwijt. Dat is dan ook de makkelijkste manier om je boot zo snel mogelijk te verkopen.


Delen