Verhuur campers

Gepost op

Heb jij een camper die je maar drie weken per jaar gebruikt? Dan is het wellicht een goed plan om deze te verhuren in de overige weken van het jaar. Of ben je benieuwd of kamperen met een camper iets voor jullie is? Dan is het wellicht verstandig om eerst een keer een camper te huren bij Kampeercentrum de Jong, voordat je overgaat tot deze grote aankoop. 

Verhuur campers 

Als jij jouw camper wilt gaan verhuren, dan kan je dit uiteraard zelf regelen, maar er zijn ook organisaties die gespecialiseerd zijn in de verhuur van campers. Zij weten precies waar rekening mee gehouden moet worden en wat er allemaal geregeld moet worden. Ook hebben zij een site waar jouw camper op aangeboden kan worden. Op deze site kan je vermelden wanneer hij beschikbaar is en wat je exact wilt verhuren (alleen de camper of ook de bijbehorende inboedel). Op deze manier kan jij jouw camper op een veilige manier heel vaak verhuren. Zo kan je dus geld verdienen, zonder er zelf al te veel voor te hoeven doen. Van dit extra geld kan je zelf een extra keer op vakantie. Dat is mooi meegenomen.   

Huurders camper   

Je kunt jouw camper het hele jaar door verhuren aan verschillende mensen. In de zomervakantie zijn het vooral gezinnen met schoolgaande kinderen die een camper willen huren. Vlak voor of vlak na de schoolvakanties zijn het gezinnen met kleine kinderen of oudere mensen. In de wintermaanden zijn het vooral mensen die willen gaan wandelen of op wintersport gaan in bijvoorbeeld Oostenrijk. Je kunt jouw camper dus het hele jaar door verhuren aan verschillende mensen.   

Voordelen camper   

Een camper is erg handig. Als je bijvoorbeeld kinderen hebt en naar het warme zuiden wilt rijden, dan moeten zij normaal gesproken heel lang rustig op de achterbank zitten. Voor veel kinderen is dit een grote opgave. Als je een camper hebt, kunnen zij heerlijk aan tafel kleuren of een spelletje spelen. Dit vinden zij vaak erg fijn. Ook kan er tijdens de reis gebruik gemaakt worden van het toilet. En iedereen kan ook wat te eten of drinken pakken, zonder dat er gestopt hoeft te worden. Er kan dus goed doorgereden worden, zodat men snel op de eindbestemming is en kan gaan genieten van de welverdiende vakantie. Als je bijvoorbeeld met een tent op vakantie gaat, dan moet je op de plaats van bestemming nog van alles opbouwen. Met een camper hoef je dat ook niet. Zodra je op de plaats van bestemming bent, zet je de camper neer, haal je de tafel en stoelen naar buiten en de vakantie kan beginnen.  Kamperen met een camper is dus erg praktisch en fijn


Delen